تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

بازیافت روزانه ۴۰ تن کاغذ در مشهد | نجات ۶۸۰ درخت در هر روز

  • کد خبر: ۱۴۱۰۵۸
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۴
بازیافت روزانه ۴۰ تن کاغذ در مشهد | نجات ۶۸۰ درخت در هر روز
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد از تولید روزانه ۴۰ تن کاغذ سفید و کرافت در مجتمع صنعتی بازیافت مشهد، از طریق پردازش پسماند‌های تولید شده در سطح شهر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی نجفی با بیان این خبر اظهار کرد: هم اکنون در شهر مشهد روزانه به صورت میانگین حدود ۲ هزارتن پسماند خانگی تولید می‌شود که از این میزان حدود ۲۰ درصد قابلیت بازیافت و بازگشت به چرخه تولید را دارند که در همین راستا در مجتمع صنعتی بازیافت مشهد کارخانه‌های مختلفی از جمله بازیافت کاغذ، بازیافت لاستیک، بازیافت آسفالت، بازیافت قطعات الکترونیکی و ... مشغول فعالیت هستند تا با احیای مواد ارزشمند، علاوه بر بهره وری اقتصادی از آنها، در حفظ محیط زیست نیز موثر باشند.

نجفی افزود: براساس تحقیقات بین المللی صورت گرفته برای تولید هر تن کاغذ نیاز به قطع بیش از ۱۷ اصله درخت با ارتفاع بیش از ۱۲ متر و قطر میانگین تنه ۲.۱ متر و مصرف ۶۰ متر مکعب آب است؛ آماری که زنگ خطری جدی برای حفظ محیط زیست کشورمان به ویژه در شرایطی است که با بحران منابع آبی مواجه هستیم.

معاون شهردار مشهد تصریح کرد: در حال حاضر کارخانه بازیافت کاغذ مشهد در فضایی به وسعت ۸ هزار متر مربع مشغول فعالیت است و روزانه ۴۰ تن رول کاغذ تولید می‌کند که می‌تواند نقش موثری در جلوگیری از قطع روزانه بیش از ۶۸۰ اصله درخت تنومند داشته باشد.

نجفی خاطر نشان کرد: باتوجه به فعالیت سامانه‌های هوشمند جمع آوری پسماند خانگی و تجاری در شهر مشهد شامل اپلیکیشن‌های اکو، بهروب و بازیست، از کلیه شهروندان عزیز تقاضا می‌شود تا با استفاده از این بسترها، نسبت به تحویل پسماند‌های خشک و به ویژه کاغذ اقدام کنند تا علاوه بر بهره مندی از مزایای اقتصادی حاصل از فروش این کاغذ‌های باطله و بازگشت ارزش ریالی آن به سبد خانوار، به حفظ محیط زیست کشورمان نیز کمک کنند. درمشهد کارخانه‌های مختلفی از جمله بازیافت کاغذ، بازیافت لاستیک، بازیافت آسفالت، بازیافت قطعات الکترونیکی و ... مشغول فعالیت هستند تا با احیای مواد ارزشمند، علاوه بر بهره وری اقتصادی از آنها، در حفظ محیط زیست نیز موثر باشند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->